Fira Lego CATBRICK Palleja

CatBrick 2018 Pallejà

Dissabte 14 i Diumenge 15 d´abril

 

Ets un  aficionat als Lego? Doncs segur que aquesta noticia t'agradarà: Els propers, 14 i 15 d'abril a la sala Pal·làdius de Pallejà (Barcelona) s'organitza la setena edició de Catbrick.

 

Que hi podrem trobar-hi? La part mes important de la Catbrick la formen les exposicions de muntatges fets amb peces de Lego, que poden ser desde  naus i escenaris que recreen la saga Star Wars fins a la recreació d'una gran ciutat, amb un circuit de tren inclòs, passant per mostra de vehicles de la serie Speed Racer,el món meravellós de Lego Friends  o qualsevol cosa que surti de la ment dels creadors, també coneguts com AFOL (Adult Fan of Lego) i tot fet amb el conegut joc de construcció.

 

Però no podem olvidar tampoc que és un esdeveniment creat per pasar una gran estona en familia dins l'entorn del món Lego, per això la organització ofereix diferents activitats, com poden ser originals concursos on haurem de trobar personatges amagats, curses de cotxes i una zona de jocs.

 

Info de :  www.casalacarreres.com

 

Dissabte 14 d´abril de 10h a 14h i de 16h a 20h

Diumenge 15 d´abril de 10h a 14h

 

Entrada Lliure 

Sala Pal-ladius de Pallejà


Activitat semblant :

Escribir comentario

Comentarios: 0