· 

Mostra de Cervesa de Barberà del Vallès 2018

Mostra de Cervesa de Barberà del Vallès

Dissabte 15 de Setembre

  

 

Vine a tastar la millor cervesa artesana per celebrar la II Mostra de Cervesa de Barberà.

 

Les Cerveses present seran : :

 

La Penúltima. Tornem a tenir un sponsor de luxe,on podeu trobar 8 aixetes rotatives a part de gran varietat d'ampolla. També podeu acompanyar el beure amb varietat de pintxos i per fer un bon àpat aprofitar les tapes i pizzes de que dispossen al restaurant Tàpera dels mateixos propietaris. 

 

 

La Pirata. Cervesers de primer nivell fent birres d'allò més esbojarrades i incendiaries com ells mateixos diuen. Crec que són els que mes col·laboracions han fet arreu del món amb breweries molt importants al panorama internacional.

 

Random. El lema ho diu tot...5 amics i unes barriques. Els colegues de Random son un grup sortit del Club Maillard amb un objectiu molt clar, fer birrots amb les millors matèries sense escatimar en res.

 

Quer beer, gent collonuda vinguda de Berga que ens porten birres ben fresques i bebibles com la Citra (Brutal) i la Circus així com cosetes ben especials com la Carnival (de sègol fumada amb fusta de faig) i la Xili VS Mango.

 

Les Canyes. Els nostres amics de la Casa rural cervecera " Les Canyes " ens han preparat una cervesa especialment feta en motiu de la mostra, una kölsch amb préssec y lactosa que segons pinta estarà brutal! 

 

Komodin. La primera cervesa elaboració artesana sense alcohol de Catalunya por primera vegada auna fira de Catalunya.

 

L'Estupenda ens porta birres com la nova nos Wip Wip Wipa, un barril de la Merlot Saison (mi preferida), Rossa sense gluten i un cask de una APA amb dry-hop de Mosaic.

 

 

Per menjar tindrem :

 

Sin cubiertos Catering ens donaran a menjar les seves  "empanadillas Argentinas" i diferents dolços.

 

Foodtrucks : Caravana Carambola ens porta els seus exquisits entrepans gourmet de pulled pork, pollastre al curry i hamburgueses...de carn i veganes!

 

 

De 11:00h a 23:00h

 

Activitat Gratuïta

 

Plaça de la Vila (Barberà del Vallès)