· 

MIRA MIR art al carrer Montcada

MIRA´MIR

19, 20 i 21 d´octubre

 

Montcada i Reixac és un municipi travessat per diverses infraestructures que hi tenen un gran impacte. Una d'elles és l'autopista C-33, que recorre elevada més de mig quilòmetre pel nucli urbà, generant una zona grisa i sense vida.

 

Des de l’Ajuntament  volem transformar aquest espai en un pol d'atracció, convertint-lo en una immensa galeria d'art a l'aire lliure.

 

Els pilars esdevindran enormes llenços d'obres pictòriques de gran envergadura que, seguint un fil argumental, es presentaran com un bosc d'arbres mil·lenaris al mig de la ciutat que amaga animals majestuosos en convivència harmoniosa amb infants valents.

 

Preus populars de begudes  i foodtrucks

divendres de 17h a 01:00h

dissabte de 10.30h a 01:00h

i diumenge de 10.30h a 20h

 

 

Llistat d'artistes participants: Ache Rodríguez, Alba Bla, Bastián Prendes, Daniel Thomàs, Danny Rumbl, El Niño de las Pinturas, Gomad, Harry Bones, Hono, Joel Arroyo, Kinmx Kathrina, Limbo, Maga, Nana, Nove Noel, Oriol Arumí, Reb, Sergi Bastida, Slim Art, Taker One, Tim Marsh, Txemy, Urih, Werens i Xvaliente

 

C-33 Montcada i Reixac


Fotos MIRA´MIR 2018 :