· 

Alter Africa Fest Slow Walk Music

Alter Africa Festival

Dissabte 17 de novembre

 

Per a aquesta primera edició de ALTER AFRICA volem mostrar només una miqueta del bon estat de l'escena africana de Barcelona. Aquesta és una altra Àfrica, la qual viu a la nostra ciutat. Són de Nigèria, Camerun, Guinea Conakry, el Marroc o Donosti; fan Afrobeat, Pop Mandinga, Bantú Sounds o Maghreb Dance Pop, però viuen a Barcelona.

PROGRAMA:

 

Obrim a les 5 de la tarda amb un mercat de creadors africans de Barcelona, venda i intercanvi de discos, i alguna mostra de la realitat que vivim, a més de menjar i beguda, és clar.

 

 

19:00. ELEPHANT TINY OBSESSION

Banda liderada pel camerunès Xumo Nunjo que va editar a la primavera seu 1r disc "Fire Love", una extraordinària trobada entre els mecanismes creatius de la cultura bantu i la performance musical contemporània, que uneix funk, jazz i música electroacústica. Intenses polirítmies amb subtils contrastos melòdics. 

 

20.15h. NAKANY KANTÉ

Original de Guinea Conakry i amb dos discos editats, s'ha col·locat al top 5 del seu país amb produccions locals com "Nebifé" en col·laboració amb Azaya, que ja ha superat el milió de visites. El seu 2n disc "Naka" a la seva sortida va esdevenir el millor disc de l'any de World Music de la revista Mondosonoro, el seu directe va quedar entre els millors de l'any de Rockdelux i ha passejat el seu directe per diversos països. Entre els seus músics: Djekoriamory Kanté, guitarrista habitual de Mory Kanté, li donen un so únic. www.nakanykante.com

 

21.30h. EBRA

EBRA és l'alter-ego triat per Khaoula Bouchkhi, una artista nord-africana, principalment coneguda per la seva facilitat per a l'ús de la transculturalitat i com una intèrpret ferotge i commovedora (també és ballarina i actriu). Té un petit je-ne-sais-quoi per estendre ponts entre ànimes tan fàcilment com respirar. Una aventura Maghreb Dance Pop per posar en escena el seu 1r disc "Modern Àfrica I: Reveries" editat a la primavera de 2018.

http://www.ebra-music.com/

 

23.00 h. ALMA AFROBEAT ENSEMBLE

Aquesta banda és ja un referent en el panorama internacional de l'Afrobeat. Aquest estiu van fer la seva 3a gira consecutiva dels EUA i en l'últim Mercat de Música Viva de Vic van presentar el seu 4t disc, "Monkey See, Monkey Do", que presenten a Barcelona aquest mateix dia. Per a l'ocasió tindrem un concert especial amb molts i moltes convidats i convidades, com no podia ser d'altra manera, ja que el projecte de SLOW WALK MUSIC va néixer de la idea i la necessitat de crear una segell discogràfic per a la banda, però la casualitat voler que arribéssim fins aquí.

www.almaafrobeat.com

 

 

DJ VERA G. Moumié Fi de Festa

 

Nascuda a Donosti, de mare camerunesa i pare basc, té en el seu mesclador el millor de les pistes de ball d'Àfrica, el d'ara i el de sempre. Coordina cada mes el club N'ZINGA a l'associació Freedonia del Raval de Barcelona. Ve de l'electrònica de Madrid, Eivissa .... té el beat de ball a la mano.

 

Dissabte 17 de novembre de 17h a 24h

Preu: 11€

Fabra i Coats


Escribir comentario

Comentarios: 0