· 

Festa Major Sant Andreu Fabra i Coats

Concerts de Festa Major Sant Andreu

Divendres 7 de desembre

 

Com cada festa major, tornem a la càrrega! Per primer cop, co-organitzem la festa major amb l'Ateneu L'Harmonia dins el Recinte de la Fabra i Coats!

 

Ho petarem ballant i cantant al costat de EAM - Exèrcit d'Alliberament Musical, Alma Afrobeat Ensemble, Marga Mbande i Malestar General! 

 

ALMA AFROBEAT ENSEMBLE

 

Aquesta banda és ja un referent en el panorama internacional de l'Afrobeat. Aquest estiu van fer la seva 3a gira consecutiva dels EUA i en l'últim Mercat de Música Viva de Vic van presentar el seu 4t disc, "Monkey See, Monkey Do", que presenten a Barcelona aquest mateix dia. Per a l'ocasió tindrem un concert especial amb molts i moltes convidats i convidades, com no podia ser d'altra manera, ja que el projecte de SLOW WALK MUSIC va néixer de la idea i la necessitat de crear una segell discogràfic per a la banda, però la casualitat voler que arribéssim fins aquí.

www.almaafrobeat.com

 

MARGA MBANDIE

 

De sang africana i d´origen ecuato guineano, té una llarga trajectoria damunt dels escenaris presentant el seu nou treball Mbande Sound.

 

MALESTAR GENERAL

EAM

 

L’EAM es forma arran de la unió de dues bandes empordaneses, una de punk i una de rap l’any 2011. El detonant de la unió va ser presentar-se a un concurs provincial de bandes (Destaca’t), on l’EAM va crear unes bases instrumentals per a reforçar les lletres dels MCs. Atesa la bona resposta que va obtindre la banda al primer concurs la formació va seguir presentant-se a diversos concursos musicals, sovint amb un paper destacat (2n lloc Joan Trayter , Guanyadors apartat HipHop ViñaRock 2012, Guanyadors Intro 2012).

 

Divendres 7 de desembre de 22h a 02:30h GRATUÏT

Fabra i Coats