· 

CAN RICART GOES PUNK 2

Can Ricart Goes Punk

Divendres 22 de febrer

 

Amb la intenció de convertir el Casal de Joves Can Ricart en un espai referent en el Punk Rock de Catalunya; de les mans de Poblenou Goes Punk, neix el Can Ricart Goes Punk. Un festival que tindrà diverses edicions, per on hi aniran passant diferents grups del panorama català. 

 

Remolke

Remolke: Després de rebentar-ho a les festes majors del Poblenou, tornen en aquesta edició per rebentar el casal amb el seu rock i punk i per a recordar-nos perquè a Barcelona s ha d'anar amb una pinça al nas!

 

 

Kadäver

 

Kadäver : Grup que tot i el seu curt recorregut vénen a demostrar-nos que han vingut a quedar-se i a rebentar-ho tot amb el seu punk-hardcore.

 

 

Divednres 22 de febrer a les 21.00h

C\Emilia Coralany 08005 Barcelona