CDR_Barrufets Instagram

@cdr_Barrufets

 

Estàs enganxat al Judici del Procés, això ens passa a molts i hem descobert un Instagramer que fica una mica de reflexió i ironia amb els mítics Barrufets tan estimats a Catalunya.

 

 

 

 Sense filtres. Sense tv basura. Sense mentides. Sense Grisso. Sense Ana Rosa. Sense Farreras. Sense la Sexta. Sense aprofitar-se de la gent, ni del nul talent de la seva existència. Sense manipular l'opinió pública. Queden poques TV que estiguin lliures de tanta porqueria . La dels barrufets, però, de tan avorrida, t'obliga a llegir un llibre i pensar una mica. ... Avantatges de tenir una TV dels anys 70. Que no és veu però tampoc intoxica.

Segueix a Instagram:

@cdr_barrufets

Tenim més imatges ! Tot i que hem d'advertir que, la següent, pot ferir la sensibilitat, sobretot dels Piolíns. No, no es tracta d'un cop de porra a un avi, ni de gas lacrimògen a l'entrada d'un ajuntament. Tampoc hi ha cap pilota de goma que rebenti un ull. Aquí mostrem els fets com van passar. Encara sento el creck del seu os de pvc parietal. El proper cop usarem "Limpia Muebles Ocedar". Menys lesiu, però que en contacte amb cocaïna, agafa un color entre verd i blau...veurem que duen al nas

Tots els dies haurien de ser 8 de març. 

Segueix a Instagram:

@cdr_barrufets