· 

Poblenoou Goes Reggae Vol 6

Poblenou Goes Reggae

17, 18 i 19  de maig

 

6è POBLENOU GOES REGGAE, la trobada musical de Barcelona sobre cultura Reggae i escena Sound System.

 

En el marc de les Festes de Maig del Poblenou, i a pocs metres de la platja, una jornada a l'aire lliure, gratuïta i amb el millor del panorama local, nacional i internacional.

 

 

DIVENDRES 17 de 18h a 01h

 

Iniciem el festival amb la selecció musical de Lady Laia Selectora, cofundadora del projecte musical Purple Rockets i conductora del programa de radio ‘Cosecha Propia’ a Sound System FM. 

 

20:00h.- Jaharmony & the Soul Rebels . La jove banda d'igualada  ens ofereix el seu brillant i estimulador directe de Reggae & Roots. Una joia de banda que en molt poc temps s’està convertint en molt més que una banda emergent.

 

21.30h.- DROP COLLECTIVE explora la fusió de la música jamaicana i el Jazz. La banda, amb seu a Barcelona, està formada per 10 músics d’arreu de Catalunya, Aragó, i País Basc. El repertori es composa d’arranjaments originals, mesclant ritmes i sorprenent  amb els recursos que ofereix una potent secció de vents.

 

23:30h.- NYTTO DREAD & THE ROOTSKANK SQUAD. El cantant barceloní Nytto Dread va revolucionar l’escena l’any 2016 amb el seu ‘Nytto Dread meets Bassculture Players’, una joia del Reggae en castellà, amb líriques punxants i un timbre únic que l’han convertit en artista de referència del Roots estatal. El ‘combo’ que forma la banda Rootskank Squad destil·la directes amb classe, missatge i els millors ‘vibes’.

 

DISSABTE 18 de 12h a 21h_ Dub Corner

 

Segon dia d’activitat amb un ‘line up’ format per grans referents de l’escena estatal i europea que produeixen i difonen cultura Reggae i compromís creatiu.

 

12:00h.- ALEX SERRA, també conegut com GATO SUAVE, és un convidat especial que ens regalarà un acústic de guitarra, veu i caixa de ritmes ideal per a l’hora de dinar. Abans i després, amenitzarà musicalment el matí la selecció musical de GREEN LIGHT. [Més info -> Alex Serra - Gato Suave Music]

 

15:00h.- CAPRA RECORDS. Un any més, el ‘showcase’ del segell més actiu del moment: Capra Records. El seu ‘alma mater’, Dennis Capra, ens presentarà el seu ‘live mix’ acompanyat de músics i cantants amb els qui col·labora habitualment. En aquest cas ens visiten des de Itàlia RAS MAT-I al micròfon, RAY-P al ‘bass’ i el veterà i ‘vibe master’ PUPA CONGO.

 

18:00h.- GREEN LIGHT SOUNDSYSTEM. Per segona edició consecutiva muntem el ‘sound system’ més potent i influent: Green Light Soundsystem. Capitanejat per DADDY SEVI, GREEN LIGHT és responsable, entre molts altres projectes, de la Dub Academy del Festival Rototom, així com del festival International Dub Gathering.

 

DIUMENGE 19 de 12h a 21h _ Dub Corner

 

Tercer i darrer dia de festival. La jornada estarà capitanejada per 2 de les 'crews' barcelonines més actives i compromeses. Per una banda, la selecció musical del nou segell Rise & Shine Records, nascut sota el paraigües de la productora barcelonina de Reggae-Dub i Bass Music, Rise & Shine Prod. Per una altra banda, la sonorització de l’espai a càrrec de Lorast Sound & System i el seu so net i potent per sentir la música tant a nivell auditiu com físic.

 

12:00h.- MIGHTY CANO a la selecció musical, conjuntament amb DUB STRING, obriran la jornada amb un 'showcase' musical en mode 'warm up'. Una llarga sessió musical  al costat de músics i amics de l’escena barcelonina com Mr. ISAACS, LORAST, BELÉN NATALÍ o WEEDAX.

 

16:00h.- MR. ISAACS ft. WEEDAX. Les evolucions sonores de la parella creativa Mr. Isaacs - Weedax seguiran amb el viatge musical iniciat al migdia. Un 'trip' que haurà anat del Roots al Heavyweight anglès passant per mil i una influències i altres pinzellades de Bass Music.

 

17:30h.- VIBRONICS ft. EARL 16. Com a convidat especial del dia rebem des d'Anglaterra a una llegenda. El seu nom: Vibronics, pioner del Dub europeu i un dels artistes més aclamats a nivell mundial. En aquest cas es fa acompanyar pel veterà cantant EARL 16, nascut a Jamaica i ara resident a Anglaterra. EARL 16 és actualment un ambaixador del Reggae-Roots que va començar la seva carrera musical en els anys 70 del segle passat.

 

19.30h.- LORAST ft. DUB STRING & BELEN NATALI. Amb la darrera actuació del dia continuaran les col·laboracions musicals iniciades pel matí i que, en aquest cas, uniran la sensibilitat musical de Belén Natalí, Dub String i Lorast Sound & System. Un fi de festa d'alt voltatge per arrodonir un cap de setmana brillant.

 

Per a POBLENOU GOES REGGAE és un autèntic privilegi poder gaudir d'artistes d'aquest nivell a l’aire lliure i al nostre barri!

 

  

Festes de Maig de Poblenou

 

Divendres 17 de maig de 18h a 01h

Dissabte 18 de maig de 12h a 21h

Diumenge 19 de maig de 12h a 21h

 

Activitat Gratuita

 

C\ Carmen Amaya 16

Parc del Poblenou