· 

Born Street food 2019

Born Street Food 2019

14, 15 i 16 de juny

 

Els millors xefs del Born treiem de nou els fogons al carrer: torna el BORN Street Food, el festival foodie de l’any

 

BORN StreetFood és un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona, impulsat per l’associació Barcelona Born Gourmet on xefs i botiguers gourmet del Born traiem les nostres cuines a peu de carrer en una proposta gastronòmica oberta al públic.

 

Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking configuren la gran festa gastronòmica del Born. Al BORN StreetFood podràs provar alguns dels millors plats dels cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.

 

Algunes de les propostes que us trobareu al Born Street Food són els arrossos de la llotja del Restaurant 1881 Sagardi, les creacions de Dani Rueda de Tapeo Born/Gracia, el peix blau acabat de pescar de Confraria de Pescadors de Barcelona, els mítics tacos mexicans de Joan Bagur d' Oaxaca Cuina Mexicana, la selecció de formatges d’Eva Vila de Vila Viniteca, l'impressionant Pulled Pork d'Oriol Rovira del PORK boig per tu, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Grupo SAGARDI. A part, de les fantàstiques propostes dels nous socis de Barcelona Born Gourmet, com els cafés d'autor de Salvador Sans de Cafés El Magnífico, la cuina catalana de sempre del Restaurant 7 Portes o la cuina km0 de  Luca Marongiu i Gonzalo Rivière de Zero Patatero.

 

 

Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking configuren la gran festa gastronòmica del Born. Al BORN StreetFood podràs provar alguns dels millors plats dels cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.

 

Algunes de les propostes que us trobareu al Born Street Food són els arrossos de la llotja del Restaurant 1881 Sagardi, les creacions de Dani Rueda de Tapeo Born/Gracia, el peix blau acabat de pescar de Confraria de Pescadors de Barcelona, els mítics tacos mexicans de Joan Bagur d' Oaxaca Cuina Mexicana, la selecció de formatges d’Eva Vila de Vila Viniteca, l'impressionant Pulled Pork d'Oriol Rovira del PORK boig per tu, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Grupo SAGARDI. A part, de les fantàstiques propostes dels nous socis de Barcelona Born Gourmet, com els cafés d'autor de Salvador Sans de Cafés El Magnífico, la cuina catalana de sempre del Restaurant 7 Portes o la cuina km0 de  Luca Marongiu i Gonzalo Rivière de Zero Patatero.

 

 

Divednres 14 junio de 12h a 24h

Dissabte 15 junio de 12h a 24h

Diumenge 16 junio de 12h a 24h

 

Activitat Gratuïta

Pla de Palau (Barcelona)