· 

Waterfight Parc Ciutadella

Waterfight

Diumenge 14 de juliol

Us convidem a la WATERFIGHT BCN 2019, el millor remei per passar-ho be i de la manera més refrescant possible!! 

 

 

Ha arribat el moment de posar sobre la taula el debat que a tots ens cou per dins, tema que no lliure a ningú de comentar i que cap persona no se'n pot estar sense parlar ni defensar. Si, ho sabem, molta controversia pot portar debats així, però el momento havia d'arribar. Així doncs enguany ni les families més unides es salvaran aquest any de mantener-se juntes. Si, aquest any toca anar a per totes amb la gran batalla: FIDEUA VS. PAELLA!!!

 

Així que, si no pots viure una cap de semana amb un bon arròs sobre la teva taula i gaudir de la bona PAELLA, llavors el teu punt de trobada serà a la Plaça de Joan Fiveller, davant del parlament a les 17h i hauran de vestir amb una camiseta blava.

 

Per contra, en el cas que la teva elecció fidel i única per a qualsevol celebració gastronómica sigui una bona FIDEUÀ, en aquest cas el teu punt de reunió serà al Passeig de Lluís Companys tocant amb el parc de la Ciutadella al es 17h, i hauran de vestir amb una camiseta verda.

 

 

 

Les úniques normes son:

  • Cadascú porta el seu armament d’aigua. 
  • No mullar ni a càmeres ni a gent que no està participant.
  • Fer ultra difusió!!!!

 

 

El Diumenge 14 de Juliol tens una cita al Parc de la Ciutadella!!

La WATERFIGHT començarà a les 17:15, però es quedarà a les 17h per fer reunió prèvia, la ubicació de la reunió serà diferent segons el equip en el que t’uneixis. 

 

Parc de la Ciutadella


Te puede interesar en Badalona :