· 

Cubelles Rock City 2019

Dissabte 10 d´ agost

 

Catorzena edició del Cubelles Rock City, un any mes amb bandes de diferents estils del Rock i Metall en un esdeveniment per a tots els públics emmarcat dins la festa major del poble.

 

Noctämbuls

 

(Rock Dur i Metall en Català) (Cubelles)

 

Són una banda de Rock Dur i Metall en català format per membres de les comarques del Baix Penedès i Garraf, va néixer el 2012 a partir de formar una banda tribut/homenatge al grup Sangtraït, amb una llarga trajectòria de concerts arreu de Catalunya i amb un disc editat de temes propis el 2016, ara ja estan apunt de treure el seu segon disc "Torres d'Ivori" amb el que pretenen consolidar-se i que volen presentar al Cubelles Rock City XIV

 

Dobermann

 

(Hard Rock) (Turin - Itàlia)

 

La banda fundada el 2011 es converteix en un dels grups més actius del circuit europeu de hard rock. Durant cinc anys, amb ritmes i logística inimaginables per a qualsevol altra banda underground, els Dobermann toquen més de 700 concerts, que cobreixen més de 300.000 km de distància per a Itàlia, Suïssa, França, Àustria, Holanda, Bèlgica, Anglaterra i Alemanya, amb més de 120 dates a Espanya i 180 al Regne Unit

 

Rocking Horse

(Hard Rock + Groove Metal) (Barcelona)

 

Contundents tornades, poderosos riffs de guitarres, harmonies vocals i desenvolupaments instrumentals. Hard Rock i Groove Metal com mai abans ningú havia fet cantat en castellà.

 

Dünedain

 

(Heavy Metal – Power Metal Melòdic) (Ávila)

 

Banda de Heavy Metal Espanyola molt contundent i consolidada amb una trajectòria de grans concerts amb una bona legió de fans que els segueixen per tot l’estat. De les millors bandes que hauran passat en les 14 edicions que portem del festival. 

 

 

Opera Magna

 

(Power Metal Simfònic) (Valencia)

 

Opera Magna practiquen un Power Metal Simfònic, en l'ona de grups com Rhapsody o Avalanch, que s'han sumat a altres influències a l'hora de compondre material nou, com ara tocs progressius, sonoritats pròpies del romanticisme clàssic, o el característic so de les composicions de Danny Elfman, la qual cosa ha dotat d'un so més complex i fosc al grup.

 

Sábado, 10 de agosto de 2019 de 20:00 a 04:00

 

 

ENTRADA GRATUITA

 

Bebida y bocadillos a precios populares.

 

Carrer dels Horts, 23, 08880 Cubelles