· 

Festigabal 2019 Concerts Festes de Gracia

Festigàbal 2019

 

Festigàbal, el festival gratuït que se celebra els dies 16 i 17 d’agost, coincidint amb les Festes de Gràcia.

 

Divendres, 16 d’agost

20:30h Joan Colomo

 

Havia vingut amb la Radiofórmula fa uns anys i a l’Helio s’hi ha fet farts de tocar. Aquest cop, però, en Joan Colomo arriba amb deu anys de carrera en solitari a l’esquena (que no es fan cada dia) i acompanyat d’una banda d’amics que encomanarà rialles i cants corals a parts iguals. En Joan ens presenta L’oferta i la demanda (BCore Disc, 2019), el seu nou compendi de hits pop descaradament mainstream però carregats de crítica política i social.

 

 

22:00h Rombo

 

Rombo tornen a l’atac després de les aventures viscudes aquests últims quatre anys. Canvis, sentiments i giragonses que s’expliquen a Clara, Montse, Núria (The Indian Runners, 2019), un segon disc ple d’urgència i harmonies boniques hereves de l’indie pop més simple i efectiu. Celebrem-les amb la nova formació, celebrem-les perquè han tornat!

 

23:15h Marialluïsa

 

El pop metafísic és una etiqueta que el vent s’endurà, però quan hàgim canviat de paradigma el que quedarà seran els grups. Marialluïsa ens han enamorat amb només un EP, Prent-t'ho amb calma (Bankrobber, 2019), i per la seva joventut podem pronosticar que els queda música per estona. Cançons senzilles però preciosistes, amb reflexions vitals i imatges oníriques que s’enlairen sobre melodies brillants, sons atmosfèrics i ecos africans.

 

00:30h Arrels de Gràcia

Dissabte, 17 d’agost

20:30h Melenas

 

Les cançons d’aquest quartet de Pamplona que es fan dir Melenas, demanen a crits que et desenredis el monyo i deixis que la teva cabellera flueixi al ritme de la música.

 

21:40h Power Burkas

 

'Mai nego l’oci' (BCore Disc, 2019), així es diu el segon LP de Power Burkas, aquests quatre vividors eternament preocupats per passar-s’ho bé. Sembla que els hi haurem de fer cas i ens haurem de deixar portar pel punk histriònic que gasten i que maduren sense avorrir disc a disc. Qui vulgui viure una experiència recreativa de veritat, no cal que vagi al Tibidabo.

 

 

22:50h Mourn

 

Teníem ganes de tenir-les al Festigàbal i creiem que havien fet mèrits més que suficients per ser-hi. MOURN continuen sent insultantment joves i disc a disc s’han consolidat com una de les apostes de l’indie-rock estatal que més funciona internacionalment. 'Sorpresa Família' (Captured Tracks, 2018) és l’última mostra de la ràbia, la contundència i la inventiva psicòtica d’aquesta banda del Maresme.

 

 

00:15h Aliment

 

Aliment s'han tret un discàs de la màniga, 'Brother' (La Castanya, 2018) és un 'trallasso' brutal, dens i fosc, que amplia les fronteres sonores dels anteriors treballs del trio de Barcelona.

 

 

  • 01:20h DJ Waterparties

 

Jardins de la Sedeta


 

Más conciertos gratuitos que te pueden interesar ...