· 

35 Mostra de Comic de Cornella 2019

Mostra del còmic de Cornellà

 

 

Ja arribat la 35a Mostra del còmic de Cornellà amb la intenció que pugueu disfrutar de la cultura gràfica a la nostra ciutat.

 

 

Tindrem l´exposició central de la Marika Vila, de l´autor local Pau Cabestany, d´alumnat de l´Escola Joso i dels 80 anys del seu fundador josep Solana, una selecció del còmic "Diferente", sobre el 80è aniversari del final de la Guerra Civil Espanyola i clubs de lectura amb la visita dels/de les autors/es !

 

 

L´entrega de premis serà el 8 de novembre al Castell de Cornellà, on també es farà entrega del 26è Premi Ivà a Jaime Martin.

 

 

María del Carmen Vila Migueloa, més coneguda com a Marika, és una il·lustradora de còmic catalana. 

Després d'estudiar sociologia i dibuix per l'escola Massana, va començar a realitzar il·lustracions de forma esporàdica per al mercat exterior a través de l'agència Selecciones Ilustradas. 

 

 

Des de mitjans dels anys 1980, ha treballat com a tècnic editorial de Planeta-DeAgostini i ha participat en produccions de dibuixos animats com Mofli, l'últim koala. Ha dirigit el projecte Iconikas, centrat en la il·lustració.

 

 

Cisco (Francesc Reig) va combatre a la Batalla de Belchite, a Teruel, i va acabar la Guerra Civil al front aragonès. Va ser engarjolat i va patir pels seus ideals republicans, però mai renunciar a ells. Actualment té 103 anys y el dibuixant Josep Salvia, ens porta la seva història a Cisco. Una Guerra un país, un hombre (Panini)

 

 

 

Artículo completo RTVE

 

 

La brigada Lincoln de Pablo Durà i Carlos Esquembre.

 

 

La impressionant i commovedora història dels 3.000 heroics voluntaris americans que van arribar a Espanya al 1937 per lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil al costat del Govern de la República, elegit democràticament

 

Comprar Còmic

 

Còmics als centres cívics

Còmics a les entitats

Còmics als comerços i carrers

Còmics als centres juvenils

Còmic a les escoles i instituts

Còmics a les Biblioteques

Còmics i els infants