· 

Fantàstik Cinema Granollers 2019

Fantàstic Granollers

8 al 10 de novembre

 

Et convidem a celebrar amb nosaltres la 7a edició del Festival, que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre de 2019 i que aquest any arriba per fer molt soroll. Aquestes meravelloses boques que podeu veure als cartells i totes les mítiques onomatopeies del gènere que els acompanyen seran les protagonistes durant tot el festival.

 

 

Ciència-ficció, terror, thriller, slasher, gore, sèrie b, etc. Si realment t’agrada el gènere, el Fantàstik és casa teva. Et garantim una vetllada…fantàstika!

 

 

Els Premis Fantàstik Mac són la secció competitiva del Festival. Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que hem rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització hem fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 22 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en tres blocs

 

Programació

Radio Granollers amb Fantàstik

Centre Cultural de Granollers, Carrer Joan Camps, 1

 

Web Oficial del Festival :

https://www.fantastikgranollers.cat/hola/